Home  |  Forums  |  914 Info  |  Blogs
 
914World.com - The fastest growing online 914 community!
 
Porsche, and the Porsche crest are registered trademarks of Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG. This site is not affiliated with Porsche in any way.
Its only purpose is to provide an online forum for car enthusiasts. All other trademarks are property of their respective owners.
 

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Electrical Question - Lights, Turn Signals, Brake Lights Don't Work
VWTortuga336
post Jul 11 2018, 08:58 PM
Post #1


Member
**

Group: Members
Posts: 281
Joined: 5-October 14
From: Kansas City, Missouri
Member No.: 17,979
Region Association: None



I know I really need to start asking questions on the Samba because I haven't owned a 914 in about 2 years, but hey, I like you guys a lot more than them (IMG:style_emoticons/default/beerchug.gif)

This is a pretty general, probably basic car electrical issue. I just got my 1965 VW bus and almost none of the electrical components work. Engine runs fine and the hazards work on 3 of the 4 lights (front drivers side doesn't work). Headlights, turn signals, brake lights, horn don't work. Also, the rear passenger side is very dim.

I've checked all the fuses and bulbs and they all appear good.

Since NOTHING is working, I must be missing something pretty basic.


Thanks in advance for your continued advice, even though it's not 914 related!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 22nd November 2018 - 05:51 AM