Home  |  Forums  |  914 Info  |  Blogs
 
914World.com - The fastest growing online 914 community!
 
Porsche, and the Porsche crest are registered trademarks of Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG. This site is not affiliated with Porsche in any way.
Its only purpose is to provide an online forum for car enthusiasts. All other trademarks are property of their respective owners.
 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> 1973 Horn Don’t work
MiniStevieG
post Feb 5 2019, 01:51 PM
Post #1


Member
**

Group: Members
Posts: 152
Joined: 25-January 19
From: Dallas, TX
Member No.: 22,827
Region Association: Southwest Region



Getting my new whip ready for inspection and discovered my horn has issues. The horn was disconnected from the bumper and now I know why. It won’t stop blowing when I hook the wire back up to the actual horn. I removed the horn assembly on the steering wheel and and for obvious reasons it stops because the mechanism is no longer grounded. I tested the ground wire on the steering wheel and can hear the relay clicking when I disconnect the actual horn so all is good with that. Everything makes sense up till now. Problem is, when I connect the ground wire the assembly and attach it to the steering wheel the horn won’t stop honking. I assume it’s staying grounded when I hook it up. Been troubleshooting it for a little while and I’m wondering what the issue might be. Any thoughts?

Attached Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 20th March 2019 - 07:05 PM